Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

βαριεμαιιιιι

γεια και παλι, καιρο εχουμε να τα πουμε λεει χΡ


τι κανετε? εγω σκατα =)
καλα οχι οτι ειμουνα και ποτε καλα χΡ, βασικα κυριωσ απο πνευματικη καθυστερηση, τωρα σ ατην προσθεστε κρισεισ μαλακια και χαχαθλιψη (δηλαδη θλιψη που σε κανει να λιωνεισ στα γελια και να κλανεισ κετσαπ απτην γελαμαρα χΡ)

εντωμετα3υ κατι εχω παθει κ ολο βγαζω δικα μ μπινελικια! χρ εδω κολλαει το "τυχαιο?δεν νομιζω!" αν και τωρα τησ μοδασ ειναι το σορρυ εκλανηθη. και ιδου η απορια, αυτοσ που ρεβεται τι 9α πει? σορρυ ερεβυθι? το κουκι κ το ρεβυθι? καλα αυτοι οι ανθρωποι ειναι απροβλεπτοι, τιποτα δεν προβλεπουνε. αμ δε το θα πηδηχτω απτο παραθυρο, δλδ αμα δεν εχει διπλα παραθυρο τι 9α πεισ? θα πηδηχτω απτο πατωμα? και που θα πεσεισ ρε μεγαλε? 

τωρα π ειπα μεγαλε, σο0περ σπαστικοι ειναι οι ψωλιαρηδεσ, δλδ ατοι π νομιζουνε οτι την εχουνε μεγαλη κ ολουσ τουσ γραφουνε. οπα ρε μαγκα, φαε φολα! ψοφα στον υπνο ρε =@ ΠΟΣΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ! ΓΚΚΡΡ


μερικεσ φορεσ τωρα, πχ σημερα, κανει και ψωλοκρυο κ σ ρχετε να κανεισ λιλιτσα οποιον βλεπεισ μπροστα σου, και ειναι μερικοι που περνανε διπλα σ και βρομανε σκορδο φιλε! ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ!?

τεσπα, ασ μπουμε στο σημερινο μασ 8εμα.
εκτοσ οτι σασ χρωσταω την συνεχεια τησ ιστοριασ με την χριστινα και τον αγγελο, τωρα 8α σασ πω και κατι αλλο σουπερ ενδιαφερον που θα κλασετε κετσαπ δλδ, θα καθαρισετε λαχανα απτα χαχανα. λοιπον=

ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΓΑΤΕΣ!!!
γατεσ φατεσ που λεμε γκρ
μονο π αυτη δεν τισ τρωει τησ χαιδευει ΓΚΡ!      

και εμενα δλδ γιατι δεν με χαιδευει ποτε? επειδη δεν εχω τριχωμα? μα9ε κυρια μ οτι το τριχωμα τουσ το καθαριζουν με την ιδια γλωσσα π καθαριζουν το μουνι τουσ. οταν τισ χαιδευεισ ειναι σαν να χαιδευεισ το μουνι σου.
3αναπιασε γατα τωρα εχεχε μ0αχχα!


τεσπα την αγγελοιστορια αλλη φορα τωρα βαριεμαι



ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΓΓΡΑΨΑΑΑΑΑ


ΛΑΛΑΔΙΑ!!
(φατε κουραδεσ, κανει καλο)

Αλιννα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου